Dieselolie

miles AgroDiesel (farvet landbrugsdiesel) 
Vi leverer svovlfri diesel for et renere miljø. Dieselprodukterne har et højt cetantal, der giver mærkbart bedre motorgang og lever op til de strenge krav, som producenterne af landbrugsmaskiner stiller (EN590). Således kan du både skåne miljøet og din motor.

Her finder du produkt- og sikkerhedsdatablad for miles AgroDiesel.

miles Off-Road diesel (ufarvet motordiesel) 
Vi leverer svovlfri diesel for et renere miljø. Dieselprodukterne har et højt centantal, der giver mærkbart bedre mortorgang og lever op til de strenge krav, som producenterne af landbrugsmaskiner stiller (EN590). Således kan du både skåne miljøet og din motor. Benyttes eksempelvis til entreprenørmaskiner og andre uindregistrerede køretøjer.

Her finder du produkt- og sikkerhedsblad for Off-Road diesel.

miles Diesel B7 (ufarvet motordiesel) 
Egenskaber er de samme som for Off-Road diesel. Biodiesel skal anvendes til landevejsbrug, hvilket vil sige til køretøjer som er indregistreret og som kører på offentlig vej.

Der er 7 % biokomponent i produktet, som medvirker til at CO2-udslippet i Danmark reduceres med mindst 200.000 ton om året.

Biodiesel overholder den Europæiske norm EN590. Derfor vil tilsætningen af 7 % biokomponent ikke påvirke motorerne. Det er dog vigtigt at være ekstra opmærksom på tankhygiejnen, når den nye biodiesel fyldes på hjemmetanken.

Vi anbefaler alle vores kunder at få renset tanken professionelt inden overgangen til den nye biodiesel, og at de får foretaget pejling for vand med jævne mellemrum.

Her finder du produkt- og sikkerhedsdatablad for Diesel B7.


Kontakt


Christian Bentsen Energy & Farm Supply chb@hedegaard-as.dk 99361715 +45 40 31 51 07