Slagtegrise

Hedegaards målsætning er, at slagtegrise skal fase-fodres med et foder, der tager hensyn til grisens vækstpotentiale og foderforbrug gennem hele vækstperioden.

Fodersortiment til slagtegrise 2021-2022

Vi tilbyder et meget bredt sortiment til slagtegrise – alle blandinger med højt kornindhold og såvel normale pilleblandinger som blandinger med rifflevalset byg.

Vi har de seneste par år tilsat Calsporin (probiotika) i alle vores slagtegriseblandinger. Calsporin styrker den normale tarmflora og giver en positiv effekt på foderforbrug og tilvækst. Dette har vi haft gode erfaringer med og derfor er der også tilsat Calsporin i udvalgte blandinger i kommende fodringssæson.

Ligeledes tilsættes alle slagtegriseblandinger ekstra Mg (3 x SEGES norm) for at give mere ro i stalden, og ekstra K-3 vitamin (2 x SEGES norm) som har en positiv effekt på blodets evne til at koagulere, hvilket bidrager til en god mave-/tarmsundhed.

I perioden 15. aug. – 15. nov. tilsættes alle blandinger i vores standardsortiment ekstra E-vitamin for at sikre forsyningen af E-vitamin i kornets lagringstid, og derved forebygge risikoen for nykornsforgiftning.

Se vores brochure på slagtegrise her