Slagtesvin

Hedegaards målsætning er, at slagtesvin skal fase-fodres med et foder, der tager hensyn til grisens vækstpotentiale og foderforbrug gennem hele vækstperioden. Slagtesvin skal fodres med kornrige blandinger, hvoraf en del af kornet skal være groft formalet.

Fodersortiment til slagtesvin 2020-2021

Vi tilbyder et meget bredt sortiment til slagtesvin – alle blandinger med højt kornindhold og såvel normale pilleblandinger som blandinger med rifflevalset byg.

Vi har de seneste par år tilsat Calsporin (probiotika) i alle vores slagtesvineblandinger. Calsporin styrker den normale tarmflora og giver en positiv effekt på foderforbrug og tilvækst. Dette har vi haft gode erfaringer med, og alle blandinger vil derfor også være tilsat Calsporin i kommende fodringssæson.

Nyt i vores fodersortiment er blandinger med 7,7 og 8,0 gr. ford. lysin pr. FEsv, således blandingerne er tilpasset det aktuelle foderforbrug og tilvækst.

I perioden 15. aug. – 15. nov. tilsættes alle blandinger i vores standardsortiment 50 mg ekstra E-vitamin pr. kg. foder for at sikre forsyningen af E-vitamin i kornets lagringstid, og derved forebygge risikoen for nykornsforgiftning.

Se vores brochure på slagtesvin her