Smågrise

Hedegaards overordnede målsætning er at producere smågrisefoder, som sikrer dig højest mulig produktionsværdi.

Fodersortiment til smågrise 2020-2021

Hedegaards smågrisefoder har i mange år været kendt for stabile og solide produktionsresultater. Derfor bibeholder vi, i et stort omfang, det bestående sortiment, men dog med enkelte nyheder, som er blevet godt afprøvet over det seneste år. Vi har et bredt sortiment, der tilgodeser alle tænkelige fodringsstrategier med hensyntagen til den enkelte besætnings ønsker og behov. Alle blandinger har et højt kornindhold suppleret med højt fordøjelige proteinkilder.

Vores erfaringer med Calsporin i smågrisefoderet har været en succes, hvorfor vi også tilsætter Calsporin i alle blandinger i vores standardsortiment til smågrise i det kommende år. Ligeledes har vi haft rigtig gode erfaringer med tilsætning af ren selenmethionin i startblandinger, hvilket vi også fortsætter med.

I perioden 15. aug. – 15. nov. tilsættes alle blandinger i vores standardsortiment 50 mg ekstra E-vitamin pr. kg. foder for at sikre forsyningen af E-vitamin i kornets lagringstid, og derved forebygge risikoen for nykornsforgiftning.

Hent vores brochure på fodersortiment til smågrise.