Bliv trainee i Hedegaard

Bliv trainee i Hedegaard

Vi søger en trainee til vores fremtidige salgsteam.
 
Start din karriere som trainee i Hedegaard og udvikle dit salgstalent – samtidig med at du bruger din viden og erfaring.
 
Kickstart din karriere
Et trainee-forløb er kun begyndelsen på din karriere. Gennem to år lærer du at skabe værdi for den enkelte landmand.
 
Du bliver en del af et team, der har fokus på høj faglighed og resultater, og du får ansvar fra første dag. Dette bliver grobunden for din udvikling i rollen som videns- og salgspartner. Vi har fokus på sparring og vidensdeling, og vi vil meget gerne have dine inputs!
 
Værdifuld vekslen mellem teoretisk viden og praktisk erfaring
Vi tilbyder et salgsrettet trainee-forløb til dig, der har en landbrugsfaglig profil, og som ønsker en karriere i en spændende virksomhed. I Hedegaard kan du udvikle dig og blive udfordret. Hvordan dit forløb bliver, afhænger i høj grad af dine egne ønsker og udvikles sammen med din mentor, som følger dig hele vejen igennem. Du vil indgå i et traineeteam i koncernen, hvor I gennemgår samme uddannelsesforløb.
 
Rammerne er skitseret, men detaljerne tilpasses til din passion og dine kompetencer. Det foregår ved en vekslen mellem teoretisk viden, som du tilegner dig ved undervisning og praktisk erfaring, som du får i hverdagen med dine kollegaer. Forløbet fremhæver dine styrker og er fundamentet for en videre karriere i Hedegaard.
 
Bliv eksperten
Du bliver en del af en rådgivende salgsstyrke på tværs af flere regioner, som du vil følge og være en del af.  Der vil være grundig oplæring i produkterne, ligesom vi gør meget for, at du kender virksomhedens grundværdier og forstår at arbejde ud fra disse.
 
Du kommer hele vejen rundt om dit speciale, du vælger og lærer hele værdikæden at kende gennem hele virksomheden. I sidste ende er det dig, der hjælper landmændene og rådgiver dem om produktvalg baseret på hans strategi, behov og situation.
 
Derudover lærer du at:
•  Udarbejde salgsbudgetter .
•  Lave resultatberegninger på vegne af kunderne.
•  Arbejde med opsøgende salg herunder telefonssalgskampagner.
 
Baggrunden for succes
Hvis du er uddannet jordbrugsteknolog eller agrarøkonom med interesse for salg, er forløbet lige noget for dig. Den teori og viden, du allerede har fra dit studie, kan du bruge direkte i jobbet, og du har rig mulighed for at udvide din faglige viden igennem forløbet.
 
Har du en anden baggrund for eksempel inden for salg eller en handelsfagliguddannelse, kan et trainee-forløb i Hedegaard være din vej til en spændende karriere – der er mulighed for, at vores specialister kan lære dig den teoretiske del.
 
Du starter den 1. september 2021, og vi søger en trainee til vores område i Midtjylland med primær base i Vebbestrup. Kontakt områdeleder Michael Hamilton på 4213 4917 for yderligere information.
 
Gå ind på vores hjemmeside og send din ansøgning samt CV hurtigst muligt da vi løbende inviterer. kandidater til samtale.
 

Send din ansøgning her

Ansøgningsfrist: Løbende rekruttering indtil den rette kandidat er fundet.