FieldSense Farm Weather

Modtag vejrdata og vejrudsigter direkte fra dine marker til optimering af markdriften.

Med FieldSense Farm Weather får du et fuldt overblik over vejrforholdene på dine marker. Vejrstationen sender dig opdateringer til din app hvert 10. minut.
 
NYHED: Fra den 15. november får du også en vejrudsigt for egne marker. Dermed bliver det nemmere at planlægge og optimere markdriften. 

Vejrudsigten dannes med udgangspunkt i anerkendte vejrmodeller, og med brug af data fra de mere end 1100 FieldSense vejrstationer i Danmark. Du får en super lokal udsigt for egne marker som omfatter nedbør, vindhastighed, vindretning samt lufttemperatur og luftfugtighed.

Fra den 15. november er det også muligt at få vejrdata fra fem valgfrie vejrstationer, ud over din egen. Det kalder vi digitale vejrstationer. Du kan eksempelvis gøre brug af din nabos vejrstation, og han kan gøre brug af din.

Både vejrudsigten og de digitale vejrstationer følger med dit FieldSense abonnement uden ekstra omkostninger.

Få den hurtige introduktion til vejrstationen her:

App’en er tilgængelig på smartphone, tablet og PC og indeholder flere funktioner, der hjælper dig i mange af dine handlinger i marken:
 
 • Sprøjteoverblikket holder dig helt opdateret på vindforholdene (vindhastighed, vindstød og vindretning), så du ikke behøver at køre ud til marken for at vurdere, om du kan sprøjte eller ej.
 • Med septoriaalarmen bliver du gjort opmærksom på, hvornår forholdene for septoria er gunstige, så du altid kan forebygge før det er for sent.
 • Såvejret registrerer jordtemperaturen og fortæller dig, hvornår forholdene er gode og stabile nok til såning, så du får mest muligt ud af din vækstsæson.
 • Til høst kan du holde øje med luftfugtighedsmålingerne for at komme i gang med høsten og tørringen af dine afgrøder i rette tid.
 • Herudover får du også skadedyrsalarmer når vejrforholdene for harmfulde skadedyr er gunstige samt en automatisk beregning af dine afgrøders vækststadie.
 • Vigtigst af alt får du et ekstra sæt øjne der konstant holder øje med vejret direkte i dine marker, så du altid har vejrforholdene i din lomme.
 
 

Prøv en gratis demokonto i 14 dage
Få adgang til en af vores live vejrstationer og prøv selv, hvordan det er at modtage vejrdata direkte fra marken. Du får adgang til alle funktionerne og kan hente kontoen til din smartphone, tablet og PC. Den gratis prøveperiode er på 14 dage og er selvfølgelig helt uforpligtende – du kan efterfølgende frit vælge, om du vil anskaffe dig din egen vejrstation. 

Prøv den gratis demokonto


Vejrstationen måler på otte vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone, tablet eller PC:

 
Vejrstationen måler på otte vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone, tablet eller PC.
 
 

Det er meget nemt at komme i gang:
 

 1. Vejrstationen sendes med kurer til din adresse. Vi leverer alt hvad du behøver for at komme i gang.
 2. Når du modtager vejrstationen er den allerede i drift! Du skal blot sætte den ud i marken. 
 3. Vejrstationen kører uafhængigt af ekstern strøm og WiFi. Langvarigt batterilevetid på op til tre år.
 4. Data indsamles hvert 10. minut og sendes automatisk til din FieldSense-konto, som du nemt tilgår med app eller på din PC.
 5. Gratis livstidsservice og reparationer.
 6. Ubegrænset support på telefon, mail og chat.

 

Se hvor nemt det er: 

 
 
Med en vejrstation er du også klar til at kunne arbejde med SoilOptix og Tildelingskort. Læs mere under menupunktet Cropline til venstre.