Certificering

Ny certificering - SAI og dansk FSA-Maltbyg

Fra høst 2020 implementerer DAKOFO og den danske maltbyg-branche en fælles Farm Sustainability Assessment (FSA) -vertificering af en mængde af den Danske maltbyg. Dette arbejde er Hedegaard A/S selvfølgelig en aktiv del af. Som Dansk producent at kvalitets maltbyg, ser Hedegaard dette som et stort og vigtigt bidrag til at sikre vores kunders maltbyg kan afsættes i hele Verden til toppriser. Med SAI verificeringen får vi nu en højere grad af dokumentation for den bæredygtige måde, vi producerer maltbyg på i Danmark. Nettop derfor er alt Hedegaard´s maltbyg certificeret FSA / SAI.

 Arbejdet sker efter ønske fra den Europæsiske malteri- og bryggerisektor, som i stigende grad efterspørger at kunne dokumentere at deres råvarer er blevet vurderet efter de tre bæredygtighedskriterier, økonomisk, socialt ansvarlighed, og miljø, for herved at kunne benytte resultatet af FSA-vertificeringen i deres fremadrettede råvarer sourcing politik.

På DAKOFOs hjemmeside kan du læse mere om SAI og FSA maltbyg.

Auditering
For at fastholde verificering er der et krav om auditering. Årligt vil få tilfældige landmænd derfor blive kontaktet for at svare på et spørgeskema omkring produktion af maltbyg. Spørgsmålene har til formål, at dokumentere produktionsprocesserne for maltbyg på landmandens bedrift.

Du kan læse mere om SAI verificeringen samt de spørgsmål, der bliver stillet ved auditering ved at klikke her.


Har du spørgsmål?

 

Generic placeholder image

Mads Kristensen

Adm. direktør

+45 9936 1703
+45 2373 1703
makr@hedegaard-as.dk

Generic placeholder image

Rasmus Toft

Grain Trader


+45 6026 7680
rato@hedegaard-as.dk